Letterpress workshop "SLOW PRINT", Tanskan Holstedissa 11.-16.7.2016.

Seitsemän painajaa kahden mestarin, Thomas Gravemakerin (Letterpress Amsterdam) ja isäntänä toimineen Jens Jørgen Hansenin (letterpress.dk) opissa. Majoituimme herra Hansenin kauniiseen puutarhaan teltoilla ja "painoimme" pitkää päivää. Yhteisprojektina toteutettiin "Slow Print Recepies"-kirja, johon jokainen osallistuja antoi oman neljänsivun mittaisen panoksensa.

 

Letterpress workshop "SLOW PRINT", 11.-16.7.2016 in Holsted, Denmark.

Seven printers enjoyed teaching and guidance of two master printers; Thomas Gravemaker (Letterpress Amsterdam) and our host Jens Jørgen Hansenin (letterpress.dk). Collaboration project for the week was a "Slow Print Recepies"- book where everybody had four full pages of labor to.

   Voit suurentaa kuvia klikkaamalla. – You can enlarge the photos by clicking them


Mr. Hansen´s bogtrykkeri and – 1936 Victoria Gally (Rockstroh Werke AG).

 Our beloved beast for the week – Danish Eickhoff proofpress from 1963

The SLOW PRINT Crew 2016:  Brittany Ryan (Netherlands) - Thomas Gravemaker (Netherlands) - Jens, Camilla and Linda Hansen (Denmark) - me (Finland) - Rolf Rosing (Netherlands) - Kaspar Sivertsen (Denamark) - Niels Goovaerts (Belgium) - Thomas Duurloo (Denmark)  - Heidi Borg (Denmark).