Ystäväni, tanssija / koreografi Inari Salmivaara Pariisista kysyi kevät-talvella minua mukaan hänen ja Maija Hoiskon teokseen ”I AM A MUSEUM – MINÄ OLEN MUSEO”.

    (Informaatio teoksesta löytyy alla olevasta linkistä.)

Oma osuuteni koostui kymmenen solon tekstimuodossa olevien ohjeiden latomisesta ja painamisesta. Tämä dokumentointitapa tuki sekä teaksen ideaa, että ennakkoesitys paikan – Manifesta 11 bienalen (Zürich) – teemaa, jossa taiteilijoiden tuli työstää teoksensa jonkin toisen ammattikunnan edustajan kanssa yhteistyössä.

 

 My dear friend, dancer / choreographer Inari Salmivaara from Paris, asked me to join her new project ”I AM A MUSEUM – MINÄ OLEN MUSEO” by her and other dancer / choreographer Maija Hoisko.

    (There is a link below, to get more information about the project)

My part consisted of typesetting and printing introductions for ten different short solos. This method of documentation was adequate to the project, but also favorable for the preview show venue – Manifesta 11 biennale (Zürich) –as the theme of the biennale; ”What people do for money” consisted of mandatory collaboration between an artist and other occupation .

www.inarisalmivaara.com/mina-olen-museo/